Разом з молоддю Бучацької Єпархії!

В суботу, 12 жовтня, аніматори БО «Разом для молоді» розпочали цикл формативних зустрічей для молоді Бучацької єпархії.

Дані зустрічі розраховані для молодих людей, котрі бажають стати аніматорами в дусі салезіянської молоді. Ініціатором даного навчання є Комісія у справах молоді Бучацької єпархії.

Від жовтня до травня заплановано 8 зустрічей, під час яких аніматори навчатимуть мистецтву аніматорства, запобіжній системі виховання св. о. Івана Боско, інтерактивним методам навчання, проведенню катехизації, вивченню ігор, пісень та основним моментам щодо організації та проведення дитячих духовно-вишкільних таборів. Зустрічі відбуватимуться в другу суботу місяця в приміщенні Курії Бучацької єпархії.

Перша зустріч була вступною: знайомились, говорили про те, хто такий о. Іван Боско, на чому побудована салезіянська система виховання, як виглядає життя і робота аніматора.

Молодь прибула з цілої Бучацької єпархії. Було понад 70 осіб, значна частина – студенти з Чортківської дяківсько-катехитичної академії ім. священномученика Григорія Хомишина, молодь з спільнот Чорткова та сусідніх сіл.

Аніматори БО «Фонд «Разом для молоді» щиро вдячні за позитивний досвід та гостинність молоді, Курії Бучацької єпархії, Молодіжній комісії в особі о. Мар’яна Лемчука.