Статуя св. Івана Боско продовжує свій курс школами міста Лева

Статуя св. Івана Боско, яку отці Салезіяни подарували меру Львова Андрію Садовому після приїзду мощей святого молоді, продовжує свою прощу школами міста Лева.

Після фізико-математичного ліцею, статуя Преподобного отця Івана Боско ось вже як два тижні перебуває в гімназії “Євшан”, що знаходиться на вул. Любінській.

Перед осінніми канікулами викладачі християнської етики цього закладу запросили оо. Салезіян, щоб вони провели виховні години для дітей, де б краще розповіли про життя св. Івана Боско, його методику праці з молоддю, а також про працю Салезіянського Згромадження як у світі, так і в Україні. Кожну виховну годину діти розпочинали з молитви про заступництво св. Івана Боско, із зацікавленням слухали про жертовне життя та працю Святого Педагога, який посвятився дітям і молоді, ставили питання. На завершення учні із вчителями та гостями-салезіянами зробили спільну фотографію біля статуї святого.

Варто зазначити, що викладачі і учні дуже гарно підготувалися до цієї події, самостійно підготувавши велику кількість різноманітної інформації про життя св. Івана Боско, яку розмістили на стін-газетах біля статуї їхнього покровителя.

Статуя св. Івана Боско перебуватиме в гімназії “Євшан” до завершення осінніх канікул, після чого продовжить свій курс іншими школами міста.

У всіх питаннях паломництва школами статуї св. Івана Боско
просимо звертатись до відповідального –
о. Олега Ладнюка (067-3987662)