Звернення Генерального настоятеля до Салезіянської родини

15 червня третє відео в серії “Дорогі співбрати” (“Dear Confreres”) було опубліковане на шести мовах світу. Це момент неформальної зустрічі настоятеля Згромадження Салезіян і синів отця Боско, розсіяних по всіх континентах.

Відео знімали у Вальдокко в кімнатах отця Боско 24 травня, у торжество П’ятидесятниці та свято Марії Помічниці християн. Воно знову нагадує нам красу різноманітності і братерства, що є у цілому Згромадженні. Недавні візити Генерального настоятеля були вихідною точкою для цих роздумів. Він зробив свій перший візит до регіону Інтер-Америка, а потім побував у Східній Азії та Океанії. “У нас є гарна реальність спілкування, що характеризує наше Згромадження: багатство, різноманітність, розмаїття… але почуття спільності – це те, що дійсно робить його особливим,” – сказав Генеральний настоятель.

Продовжуючи своє привітання для всієї Салезіянської родини, о. Анхель Фернандес Артіме також дякує за час великих емоцій у тих ділянках, де вони є зараз – коли наближається кінець навчального року. Він повторює свій заклик до всіх його “дорогих співбратів”, щоб постійно заново відкривати “запал до їх покликання” («Passion for their Vocation») як запоруку доброї пастирської праці.

Відео можна переглянути на ANSChannel італійською, іспанською, англійською, французькою, португальською та польською мовами, а також найближчими тижнями воно стане доступним і в інших чотирнадцяти версіях.

Використано матеріали: www.infoans.org