Вітаємо з Днем народження о. Михайла Чабана!

 

20 грудня 2016 року о. Михайло Чабан, Провінційний економ Салезіянського Згромадження відзначав ювілей 40-річчя. Тож, щиро вітаємо о. Михайла з Днем народження! Бажаємо Божого благословення, опіки Пресвятої Богородиці, здоров’я, сили й наснаги у його невтомному душпастирському служінні!

Пригадуємо, що 7 травня 2012 року о. Михайло Чабан під час урочистої сесії ЛМР отримав звання “Львів’янин року” і відповідну нагороду з рук мера Львова п. Андрія Садового. Громада міста Львова через обраних депутатів відзначила його цим званням “за вагомий особистий вклад у вирішення питань соціального захисту дітей та діяльність, спрямовану на виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.”

О. Михайло Чабан, будучи директором РД «Покрова», прикладає чимало зусиль для того, щоб діти-сироти та діти позбавлені батьківської опіки отримували належне християнське виховання, любов, піклування й усе те, що для них є справді необхідним. Тож, дякуємо Богові за дар життя о. Михайла, його невтомну працю в дусі салезіянської харизми та ще раз вітаємо його із цим ювілеєм!