Урочистості з нагоди 25-річчя НВК «Школа-гімназія «Шептицьких»

НВК «Школа-гімназія «Шептицьких» запрошує Вас взяти участь у прес-конференції, що відбудеться у рамках святкування 25-річчя закладу. Захід буде проведений 20 січня 2017 року об 11 год. у малому сесійному залі Львівської міської ради (площа Ринок, 1).

На цій прес-конференції буде представлено сам навчальний-заклад, його історію та методику праці, заходи, що відбуватимуться під час святкування ювілею першої католицької школи в Україні.

Зокрема:

  • науково-практична конференція «Демократизація освітньої сфери в Україні: католицька школа» (27 січня);
  • презентація книг ( збірник документів про католицьку школу, «Чесні громадяни – добрі християни» (історія закладу Шептицьких) – 27 січня;
  • Академія: «25 років Школі-гімназії «Шептицьких» – 28 січня;
  • представлення міжнародного руху «EXAllievi di Don Bosco»(«Вихованці св. Івана Боско») та відкриття його української гілки– 28 січня;
  • мюзикл «Біржа Душ» (у виконанні учнів гімназії «Шептицьких») – 28 січня.

Події відбуватимуться:

27 січня – конференц-зал ФБФ УКУ(вул. Хуторівка, 35а);

28 січня – храм Пресвятої Євхаристії (площа Музейна, 1) / театр ім. М. Заньковецької.

У святкуванні братимуть участь учні та випускники закладу, вище духовенство УГКЦ та РКЦ, представники Львівської міської та обласної адміністрацій, освітяни та культурні діячі Львова  й України, закордонні партнери та друзі Гімназії.

Основною метою такого масштабу заходів є зміна суспільного та якісного підходу до питання шкільної освіти як такої, її значення та ролі, зокрема на території України.

Ми будемо раді відповісти на усі Ваші запитання. Чекаємо на Вашу відповідь!

Контактна особа: Володимир Гуменюк – 098 96 019 73; sdb.school.ua@gmail.com