Новинка для молоді «Missioni Don Bosco»

Додаток «Missioni Don Bosco» збагачується новим змістом, що є цікавим для молоді та дітей, а також для тих, хто хоче більше дізнатися про культуру і звичаї Латинської Америки, Африки, Азії та Океанії.

 

 

Завантаживши цей додаток через App Store та Play Store, можна знайти інтерактивні комікси, пов’язані з темою природи та продуктів харчування, певні навчальні матеріали, цікавинки, що дають розуміння способу життя і культури людей, які живуть на інших континентах. Також  є можливість завантажувати путівники-довідники по салезіянських місцинах. Крім того, щомісяця з’являються оновлення  з матеріалами, що пов’язані з освітніми програмами, різноманітною інформацією та іграми.

Отримати програму «Missioni Don Bosco» легко. Достатньо знайти “Missioni Don Bosco” в App Store або Play Store і, після встановлення, додаток є доступним безкоштовно зі всім своїм інтерактивним вмістом, поділеним на теми:

Культура в усьому світі: освітня програма з різноманітними іграми та історіями  (Museo Etnologico Missionario Colle Don Bosco);

 – Історія: путівники по місцях, пов’язаних з отцем Боско;

Місія: Інтерактивні комікси для дітей про природу і їжу.

Щоб завантажити додаток, варто лише натиснути на піктограму та почати завантаження. Опісля вміст стає доступним для  вільного використання.

Використано матеріали: www.infoans.org