Запрошуємо взяти участь у Форумі родини

У неділю, 29 жовтня, у Молодіжному навчальному центрі відбудеться Форум родини. Метою заходу є укріплення родинних християнських цінностей та принципів. Під час програми заплановане обговорення теми, що стосується того, якою є сім’я у Божім задумі, в чому її повнота, як подолати труднощі сьогодення і знайти час для маленьких сімейних радощів. Захід відбудеться о 15 год. в конференц-залі МНЦ імені св. Івана Боско.

«Маю велику честь від імені Салезіянського Згромадження запросити вас на Форум Родини, який відбудеться 29 жовтня цього року в Молодіжному центрі св. Івана Боско по вул. Дорога Кривчицька, 19.

Мета даного форуму основана на Гаслі 2017 року: «Ми – родина! Кожен дім – це школа життя та любові», що запропоноване Генеральним настоятелем, отцем Анхелем, який ставить важливий акцент саме на родину, сім’ю. В цьому дусі бажаємо запропонувати насамперед нашим першим аніматорам і співпрацівникам унікальну зустріч, щоби побути в колі друзів. Зустріч молитви, роздумів і культурно-креативного проведення часу.

Для дітей будуть організовані різноманітні ігри в спортзалі МНЦ.

Довіряю вас, дорогі молоді родини, під Покров Пресвятої Богородиці та під заступництво св. Івана Боско! Нехай Господь благословить нашу зустріч і зробить її плідною та наповненою добром!»

о.  Анатолій Гецянин, СДБ,

відповідальний за проведення Форуму родини