Запрошуємо на травневі маївки!

Традиційно травень у Церкві вважається місяцем, присвяченим вшануванню Пресвятої Богородиці. В багатьох церквах впродовж цього місяця відбуваються так звані «маївки» – моління до Божої Матері. Тож, щиро запрошуємо усіх охочих взяти участь у цих травневих богослужіннях.

Маївки розпочинаються у вівторок, 1 травня, відразу на трьох локаціях: церква Покрови; біля школи-садка «Провесінь» (вул. Тракт Глинянський) та біля Хреста у кінці вулиці Медової Печери.

У парафії Покрови Молебень до Матері Божої відбуватиметься о 19.00, після завершення вечірньої Літургії. В цей же час, о 19 год., Молебень будуть служити і в дитячому павільйоні біля школи-садка «Провесінь». Біля Хреста, що в кінці вулиці Медової Печери, маївки розпочинатимуться на годину раніше – о 18.00.

Опісля маївок на усіх локаціях салезіянські аніматори матимуть цікаву програму ігор та забав з дітьми і молоддю. Зокрема тут можна буде гарно провести час, взявши участь в різноманітних бансах, сценках, великих іграх тощо. На завершення рекреаційного моменту буде «Іскорка любові» та молитва. Такі зустрічі відбуватимуться впродовж травня в усі дні, крім суботи та неділі. Запрошуємо приєднуватися!