Зустріч Вівтарної дружини салезіянських спільнот

Вівтарна дружина салезіянських спільнот Львова та Винник провела унікальний день спільної духовної формації, культурного та рекреаційного дозвілля. Захід розпочався Божественною Літургією в церкві Премудрості Божої у Шевченківському гаю, а відтак на подвір’ї лаври о. Андрій Боднар розкрив головну тему зустрічі «Дияконія в житті вівтарника», якою допоміг хлопцям краще зрозуміти суть їхнього служіння Богу біля вівтаря.
Наступним завданням був тематичний квест: хлопці виконували завдання з пройденої річної програми. На завершення кожен отримав так званий «Лист вівтарнику»:
«Дорогий друже, вівтарнику, маю велике бажання залишити тобі месидж за завдання, яке ти щойно виконав. Ти був мужнім і я це бачив, я прагну бачити тебе таким завжди, а особливо, коли ти є в служінні таємничих справ. Ти, можливо, не все розумієш, але на все свій час. Можливо пам’ятаєш про розповідь одного святця і мені відданого Івана Боско, якому моя мати сказала: «У свій час все зрозумієш». Так і ти, коли стоїш на служінні, будь витривалим, мужнім, слухняним та завзятим, і побачиш, як перед тобою відкриються незбагненні можливості того, чого тільки прагнеш. 

[smartslider3 slider=38]

Ти справжній воїн, ти подолав різні перешкоди і виконав різні завдання, й сьогодні ти зробив перший крок, щоб бути добрим і старанним вівтарником.
Дякую тобі».
Після смачного обіду і завдання-кросворду відбувся футбольний матч вівтарників. Команда, яка здобула перемогу, отримала трофей та інші призи.