Візит спадкоємних принца та принцеси Ліхтенштейну до РД «Покрова»

Впродовж 6-7 червня в Україні у рамках офіційного візиту перебував спадкоємний принц Князівства Ліхтенштейн Алоїз та спадкоємна принцеса Софі, голова “Червоного Хреста” Ліхтенштейну. Варто зауважити, що це перший візит високих представників Ліхтенштейну до України з початку дипломатичних відносин між обома державами. 7 червня принц Ліхтенштейну та принцеса Софі завітали і до Родинного Дому «Покрова», де мали зустріч з дітьми в родинному салезіянському колі.

Напередодні вони зустрічалися з представниками влади у Києві, а відтак була запланована невеличка програма у Львові, в межах якої спадкоємні принц та принцеса  здійснили візит ввічливості і до РД «Покрова».

[smartslider3 slider=43]

Надзвичайних гостей зустрічали діти, які показали їм свою домівку та в невимушеній атмосфері співали пісень. Кожен чекав з нетерпінням побачити таких важливих гостей і потиснути їм руку.
Від імені Салезіян гостей привітав директор РД “Покрова” о. Михайло Чабан, який висловив також слова подяки за підтримку деяких організацій Князівства, які допомагають уже протягом років здійснювати соціально-виховну роботу на користь потребуючих дітей. Взаємний обмін подарунками та спільне фото на згадку ще довго будуть нагадувати усім про цю приємну подію.