Танцювальний день проекту «Твори добро» у Винниківській ораторії

Впродовж 5-9 червня у Винниківській санаторній школі-інтернаті триває VII міжнародний проект, що має назву «Твори добро». У ньому беруть участь діти з різних куточків України та Польщі, які протягом цього часу мають можливість не тільки зробити багато добрих вчинків, а й потішити себе різноманітними іграми й бансами. В рамках цього проекту 7 червня в місцевій салезіянській ораторії св. Івана Боско був організований бал.

Цей день був присвячений бальним танцям, оскільки цей вид танцю можна назвати таким, що єднає та створює неповторну і витончену атмосферу свята. А дарували музичний і танцювальний настрій інструментальний ансамбль «Високий Замок» та співак Михайло Мирка.

[smartslider3 slider=44]

Загалом головною метою цього проекту є виховання небайдужих громадян, залучення підлітків до активної громадської діяльності, вирішення соціальних проблем, інтеграція дітей з особливими потребами в соціум, обмін досвідом, вироблення навиків ефективного спілкування, терпимості та толерантності, знайомство з культурним надбанням країн-учасниць.

Захід був організований за сприяння ГО «Школа мрій» та Винниківської міської ради.