Вишкіл команди U17 ФК «Покрова»

З 30 листопада до 2 грудня 2018 року в с. Коростів, Сколівського району, відбувався вишкіл команди U 17 ФК «Покрова».

Після закінчення першого кола в дитячо-юнацькій футбольній лізі України для команди U 17 ФК «Покрова» відбувся черговий формаційний вишкіл у Коростові. Ця зустріч мала на меті три головні завдання. По-перше, переглянути процес підходу до тренування кожного футболіста, подумати про самооцінку, переглянути ще раз попередні матчі, які дають змогу краще зрозуміти власні помилки і де необхідно ще працювати над собою. По-друге, тут була можливість відновити свої духовні сили, адже хлопці мали час роздумувати над своїм покликанням, вибором життєвої дороги і зрозуміти Божий план щодо себе. Для поглиблення цієї нелегкої тематики о. Анатолій Гецянин, СДБ, запропонував для роздумів уривок із Євангелія про законовчителя, який бажав осягнути вічне життя. І, звичайно, ця зустріч послужила гарною нагодою для кращого згуртування команди, осмислення нових футбольних, а також життєвих ідей.

[smartslider3 slider=72]

На цьому вишколі була можливість добре відпочити та подихати чистим карпатським повітрям, а також відновити свої сили після виснажливих ігор. Хлопці команди U 17 ФК «Покрова» мали рекреаційну частину: різновид ігор, які проводили як в приміщенні, так і на подвір’ї. Тренер команди Роман Бучак провів для хлопців теоретичні заняття, які є невід’ємною частиною для розвитку команди. Так само, незважаючи на зимову сніжну погоду, зранку була невеличка пробіжка, а після обіду хлопці проводили на дворі тренувальні заняття.

Дякуємо пані Оресті та її дочці Ангеліні за надзвичайно смачну їжу. Нехай Всемилосердний  і Всемогутній Господь благословить та винагородить вас за ваше жертовне та щире служіння!

Автор: о. Анатолій Гецянин