ФК «Покрова» – найкраща дитячо-юнацька школа футболу Львівської області 2018 року

11 грудня відбулась важлива подія для ФК «Покрова» – підбиття підсумків футбольного сезону Львівської області. Дійство проходило в конференц-залі «Grand Готелю» м. Львова, на якому було присутнє керівництво федерації футболу Львівської області, президенти та директори футбольних команд, академій і шкіл. Подія була надзвичайно гарною та емоційною. Зокрема, особливо вразив жіночий футбол, де дівчата переконливо і свідомо йдуть до перемоги. Також було оголошено найкращі  дитячо-юнацькі футбольні академії та школи, найкращі футболісти, тренери, воротарі та захисники.

На цій зустрічі Голова федерації футболу Львівської області Олександр Якович висловив подяку усім за внесок в розвиток футболу, особливу увагу приділив активному розвитку дитячого та жіночого футболу, збільшенню кількості різноманітних турнірів. А також поділився спільними цьогорічними досягненнями, підкресливши значення і важливість командної роботи федерації футболу.

Але найемоційнішим моментом зустрічі було те, коли я почув, як зачитують найкращі дитячо-юнацькі школи, серед яких була ФК «Покрова». На сцену викликали чотирьох директорів футбольних шкіл і, відкриваючи конверт, оголосили ФК «Покрова» найкращою дитячо-юнацькою школою футболу Львівської області за 2018 рік. Приємно було стояти на сцені і радіти за наш клуб, за нашу дитячо-юнацьку школу «Покрова».

Звичайно, це здобуття та праця усієї нашої команди. Тому хочу подякувати кожному тренеру зокрема за вклад і зусилля, за жертовність та виховання, а особливо о. Михайлу Чабану за невтомну працю в розвитку ФК «Покрова».

Автор: о. Анатолій Гецянин