У Вальдокко відбуваються Дні духовності Салезіянської Родини

Впродовж 10-13 січня у Вальдокко відбуваються Дні духовності Салезіянської Родини. Щороку ця подія збирає сотні людей з усього світу, щоразу даючи їм нагоду по-особливому переживати і відчувати свою приналежність до великої спільноти св. Івана Боско. Від українських Салезіян у Днях духовності бере участь о. Григорій Швед.

Традиційно, Дні духовності Салезіянської Родини є доброю можливістю для роздумів над Гаслом Генерального настоятеля. У 2019 році о. Анхель Фернандес Артіме, зважаючи також і на Апостольське повчання Папи Франциска “Gaudete et Exsultate”, запрошує нас задуматися над тим, чим є святість у щоденному житті.

Дні духовності Салезіянської Родини розпочнуться презентацією Гасла 2019, а відтак для усіх присутніх буде нагода взяти участь у тематичних конференціях, поділитися досвідом та по-новому переосмислити, чи можна бути святим зараз, у сучасному суспільстві з своїми життєвими викликами і труднощами.

Детальніше  дізнатися про подію можна на сторінці salesianfamilydays.com, а стежити за головними моментами Днів духовності  можна онлайн, відвідавши сторінку ANS у Facebook.

За матеріалами: ANS