Відійшов у вічність о. Терезіо Боско, СДБ

11 лютого 2019 р. на 87 році життя в Італії спочив у Бозі о.Терезіо Боско, СДБ, видатний письменник, історик і педагог, якому завдячуємо за написання численних книг та брошур про життя святого Івана Боско, багатьох святих, блаженних і праведних Салезіянської Родини, а також творів про історію Салезіянського Згромадження. Праця, для якої приклав чимало зусиль – це «Святий Іван Боско. Життєпис» (саме так називається книга в українському перекладі, що вийшла з нагоди 200-ліття від народження Засновника Салезіянського Згромадження). Цей життєпис є саме тією книгою, що перекладена на багато мов світу і робить постать Святого молоді знаною та популярною.

На початку однієї з численних книг, присвячених отцю Боско, о. Терезіо написав: “Я переконаний, що отець Боско є нашим великим і особливим скарбом… Коли я пригадую і розповідаю про факти і слова отця Боско, я намагаюся прочитати їх глибоко зсередини і сподіваюся зміцнити те переконання, що він дійсно є Батьком і Вчителем для кожного з нас, і нас йому поручила Діва Марія».

Салезіянська родина єднається у молитві за упокій о. Терезіо. Нехай Господь прийме його у своїх Небесних оселях! Вічная пам’ять!

За матеріалами: www.infoans.org