Участь у фінальному квесті «Навігатор до фінансової свободи»

Нещодавно команда 8 класу, НВК «Школи-гімназії “Шептицьких”», взяла участь у фінальному квесті серед учасників проекту «Навігатор до фінансової свободи». До збірної гімназії увійшли Анастасія Тимо, Данило Липський, Софія Цікало, а також учитель Тетяна Черемха.

Суперниками наших вихованців були учні п’яти львівських шкіл, що потрапили до заключного етапу змагань. Команда «Шептицьких» успішно виконала практичні завдання, що охоплюють низку актуальних та важливих питань, які запропонували фінансові установи міста. Йдеться про банківські продукти, види страхування та пенсійні накопичення у недержавному пенсійному фонді. Гімназисти продемонстрували високий рівень умінь та навичок практичного застосування теоретичних знань щодо використання фінансових інструментів. Підтвердженням цього є те, що Тимо Анастасія виборола головний приз суперфіналу змагань — подорож із родиною до Чехії, а саме — в Прагу!

Завдяки навчальному курсу «Навігатор до фінансової свободи» наші учні розширили спектр своїх знань у сфері фінансів, отримали чудовий настрій, заряд позитивних емоцій і, звісно ж, подяки, призи та подарунки!

Дякуємо організаторам за реалізацію проекту і вітаємо нашу переможницю!

Джерело: www.sdb-school.org.ua