Англомовний табір Боско

З 30 червня по 10 липня 2019 року, в с. Коростів Сколівського р-н. Львівської області, відбувся християнський табір з поглибленим вивченням англійської мови.

Метою табору є духовне збагачення, оздоровлення та покращення навичок англійської мови. Оскільки територія табору розташована серед карпатських гір, діти проводять більшість часу надворі граючи різноманітні ігри, квести та турніри, які підготували аніматори: Ярко, Марія, Діана, Роман та Ігор.

Не слід забувати про те, що на таборі щодня є три години англійської мови. Уроки проводять три викладачі: Джон, Ернест та пані Ірина. Двоє із них є носіями мови, спілкуючись з ними діти можуть вдосконалити своє вміння висловитись англійською. Пані Ірина також добре володіє англійською мовою і має практику взаємодії з дітьми, адже працює викладачем в НВК «Школа-гімназія “Шептицьких”».

Під час табору проводяться вечори англомовних фільмів з обговоренням, які збагачують словниковий запас та навчають розпізнавати різні мовні діалекти.
Також табір націлений на духовний розвиток дитини. Разом з отцем Анатолієм діти мають катехизацію про “Дари Святого Духа”. Одне пообіддя було пресвячене для Духовної Віднови де учасники табору мали можливість приступити до Тайни покаяння.

Протягом табору кожна дитина мала свого таємного друга, якому робила приємні сюрпризи.