Відбулася конференція президентів та делегатів Ex-allievi

Директор НВК “Школи-гімназії “Шептицьких” отець Олег Ладнюк та випускниця Вергун Романія-Ніна минулого тижня взяли участь у щорічній конференції президентів та делегатів Ex-allievi.

На зустрічі обговорювали різні варіанти співпраці з іншими країнами (Мальта, Австрія), планували зустріч Eurobosco2020, яка відбудеться наступного року у Турині, розповідали одне одному про стратегічні плани на наступний рік та шукали шляхи їх втілення.
Для того, щоб зробити все, що планували і зробити це якісно – разом міркували над гаслом “Добрі християни – чесні громадяни” та його змістом, мандрували до Фатіми та розважалися на інтернаціональному вечері із смаколиками з різних країн та португальськими народними танцями.

Ставили перед собою важливі запитання – як дати поштовх руху Ex-allievi в Україні? Як зробити проекти в Європі доступними для українських випускників? Слухали та переймали досвід інших країн, де ця організація успішно працює та реалізує проекти вже десятки років та налічує сотні, а то і тисячі учасників.