Дні духовної віднови для вчителів гімназії

29-30 жовтня пройшли дні духовної віднови для вчителів гімназії “Шептицьких”. Цього разу вони були особливими, адже відбулися на Тернопільщині.

У перший день педагоги мали унікальну можливість побувати в печері “Оптимістичній”, яка є найбільшою гіпсовою печерою у світі та найбільшою печерою Європи, адже її протяжність складає 256 кілометрів.

Важливо, що групу учителів на екскурсії під землею супровожував спелеолог п. Наталя, яка є вченим-геологом. Опісля учасники поїздки завітали у Язлівецький монастир, де наступного дня було відслужено Святу Літургію та пройшло дві формаційні зустрічі. Провінційний настоятель Згромадження Салезіан в Україні о. Кароль Манік розповів про запобіжну систему святого Івана Боско, акцентуючи увагу на темі “Середовище”, а п. Ірина Микитюк провела педагогічний тренінг.

[smartslider3 slider=”78″]

На завершення свого перебування у Язлівцях, учителі послухали розповідь про мати Марцеліну – засновницю монашого згромадження та блаженну Католицької Церкви. Повертаючись додому, педагоги заїхали у Зарваницю, де помолилися біля Чудотворної ікони та відвідали святі місця цього Марійського Духовного Центру.