Діти з Луганщини у НВК “Школа-гімназія Шептицьких”

10 – 13 січня 2020 року до НВК “Школа-гімназія Шептицьких” завітали учні 9 класу та вчитель школи с. Муратів, Новоайдарського району, Луганської області. Нижче публікуємо лист-подяку від наших гостей.

Христос народився! Дорогий отче Олеже і вся дружня гімназійна спільното! Дякуємо вам за чотири казкові, насичені, цікаві, неймовірно чудові дні, які ми провели у Львові та Винниках. Нам дуже сподобалося все: і екскурсія по Львову, і підйом на Ратушу, і каток, і кіно, і Ораторія, і пригода в квест-кімнаті.

А особливим видався 4-й день – поїздка в гори на гірськолижний курорт “Захар Беркут”. Ми вперше відвідали зимовий святковий Львів, і ця наша подорож залишиться в наших серцях назавжди. Раді були зустрітися з аніматорами Ляною, Тарасом, Олегом, згадали наш літній табір в с. Муратове — це був хвилюючий момент… Також дякуємо за нові знайомства – о. Андрій, Ромчик, Джонні, о. Тарас в Ораторії. Тепло ваших сердець і найприємніші враження ми повеземо на схід України, на Луганщину. Хай Бог дарує всім вам мир і радість, любов і добро, хай Господь завжди оберігає і захищає від зла, біди та війни. Дякуємо дуже вам за увагу, допомогу, опіку, вашу жертовність. Сподіваємося ще на зустріч, запрошуємо до нас в гості влітку!

З повагою і любов’ю учні 9 класу, класний керівник п. Світлана Сабєльнікова (НВК Муратівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ).