Салезіяни УГКЦ подякували усім, хто їх підтримує, провівши «Вечір благодійника»

У переддень спомину святого Івана Боско Згромадження Салезіян УГКЦ у Львові організували «Вечір благодійника», щоб подякувати усім, хто в різний спосіб підтримує їхню діяльність, спрямовану на виховання дітей та молоді.

Розпочався «Вечір благодійника» подячним молебнем в каплиці Молодіжного центру святого Івана Боско, який відправив провінційний настоятель Згромадження Салезіян отець Кароль Манік та отець Андрій Боднар. Після завершення усі присутні мали можливість прикластися до мощей святого Івана Боско та помолитися за підтримку у своїх наміреннях.

Продовжився вечір презентацією про діяльність Згромадження Салезіян УГКЦ, яка поширена у Львові, Винниках, а також у Києві. Про те, чим живуть Салезіяни в Україні розповів отець Михайло Чабан, провінційний економ Згромадження.

Спеціальним подарунком для запрошених гостей став виступ від наймолодших вихованців Родинного дому «Покрова». Хлопчики колядували та віншували, бажаючи кожному з присутніх Господньої опіки, многих літ та щастя.

На цьому приємності не завершилися. Кожен, хто завітав на цю подію, отримав спеціальну пам’ятку про те, що за їхнє здоров’я та благополуччя родин  отці Згромадження будуть молитися щосуботи впродовж року.

Завершився «Вечір благодійника» спілкуванням у неформальній атмосфері за смачними почастунками від кухарів Молодіжного навчального Центру св. І. Боско. 

Наталія ПАВЛИШИН