ЗУСТРІЧ МОЛОДІ – МОЛОДІЖНОГО САЛЕЗІЯНСЬКОГО РУХУ

В ораторії святого Домініка Савіо 15 лютого 2020 р. пройшла друга формаційна зустріч Молодіжного Салезіянського Руху на тему:
«ПРО (НЕ) ЗЕМНЕ – ЗБУДУЙ САМ СВОЇ СТОСУНКИ»


Спікером зустрічі був крутезний о. Дмитро Романко, який допоміг молоді краще розібратися у різниці між закоханістю, любов’ю та коханням. Також говорили, чи є доречним спільне життя до шлюбу і чому так багато розлучених пар та людей, які не вірять у кохання і не довіряють іншим; чи кохання має бути одне на все життя, якщо ні, то що тоді?

Після цього була праця в групах, де була подана тема – відносини, і кожен зміг поділитися своїми думками, подискутувати про те, як зміг повестися у тій чи іншій ситуації, а потім представити це для інших.
Завершальним моментом цієї частини була молитва п’яти пальців від папи Франциска з роздумами та наміреннями.


Друга частина нашої зустрічі, звичайно, після смачної перекуски була присвячена карнавалу з бомбезною вечіркою від DJ Стружа.
Також нашим гостем був представник організації БУР – Павло Коваль, який поділився досвідом про працю з молоддю у різних куточках нашої країни.


Дякуємо всім, хто сьогодні був з нами і почерпнув чогось новенького і цікавого для себе. «Для нас, отців Салезіян, на першому місці після Бога найцінніше, що маємо – це молодь» – о. Анатолій.


Щиро вдячні о. Тарасу Байовському та Ораторії св. Домініка Савіо, що приймала нас, спікерам а також організаторам за добру підготовку та чудовий перебіг зустрічі.

Текст: Анатолій Гетсянин