Відбулися курси Аніматорів

Ось і проминули чергові курси салезіянських аніматорів другого та третього етапу.

Розпочали ми в п’ятницю ввечері з Ісусової молитви, згодом мали коротеньку лекцію та розподілилися на три групки: одні готували великі ігри, другі сценки, а треті пісні та гімн, для цьогорічних веселих канікул.


На другий день, ми мали святу Літургію та смачний сніданок, а відтак лекції з о. Анатолієм, о. Тарасом та братом Орестом. Після обіду практичну частину підготував нам Олег Гергіль, ми розглядали різні ситуації, які можуть трапитись на таборі. Вечірню програму організували аніматори вічного етапу, але спокійна гра “Що Де Коли?” перетворилась у запальний танцювальний батл між отцями та командою , яка перемогла.


Неділя розпочалась із чудової погоди, ранкових молитов та тепленької каші на сніданок. Пізніше відбулась недільна Літургія спільно з парафіянами там ми разом привітали о. Григорія з днем народження.


І на завершення курсів Тарас Косар підготував нам чудову лекцію про справжню динаміку на таборі та командний дух, і дав нам зрозуміти, що кожен із нас є маленькою частинкою великої команди.

Підготував: Аніматор Михайло