ДЕВ’ЯТНИЦЯ УСИЛЬНОГО БЛАГАННЯ ДО МАРІЇ ПОМІЧНИЦІ ХРИСТИЯН


Розглядаючи ситуацію, яка склалася з приводу поширення Коронавірусу в більшій частині світу, Генеральний Настоятель о. Анхель Фернандес Артіме, запрошує Салезіян, членів Салезіянської Родини та молодь до віднови акту посвяти Пресвятій Богородиці Помічниці Християн, за прикладом святого Івана Боско, як він чинив у подібних ситуаціях. Через це пропонує усильну молитву Дев’ятниці, яка триватиме з 15 по 23 березня, і має завершитися 24-ого числа, щомісячним вшануванням Марії Помічниці Християн та молитвою посвяти.


«У ці дні, оглядаючись і слухаючи різні новини, ми всі зворушені величезною увагою та співчуттям до того, що відбувається навколо нас, у наших містах і в наших країнах», – каже о. Анхель. Тому думка повертається до того часу, коли в Турині у 1854 р.Б. отець Боско заохочував молодь на Вальдокко «встати» і подати руку допомоги усім терплячим через епідемією холери.

Приєднуйтесь до нашого в Телеграм-каналу: https://t.me/sdbua

«Ми теж не хочемо сьогодні лише сидіти і дивитись. Я відчуваю, що це нагода для нас, як родини, підняти руки і молитися до Отця через заступництво Марії Помічниці Християн. Я запрошую всю Салезіянську Родину до усильної молитви Дев’ятниці, до Марії Помічниці Християн у найближчі дні, щоденно з 15 по 23 березня і разом 24-го березня посвятимось покрову Марії, нашої Матері та Вчительки. Це моє запрошення лине передусім до вас, моя дорога молоде!» – наголосив о. Анхель, Х наступник св.Івана Боско.На прохання людей про якусь особливу Ласку, о.Боско відповідав: «Якщо ви хочете отримати благодать від Пресвятої Богородиці, моліться Девятницю» (Біографічні Спогади, том IX, стор. 289).

Інформація з сайту: https://cutt.ly/ytdbgoF