Святий Миколай дбає про майбутнє дітей!

Дбати про дітей необхідно не лише у день св.Миколая, а й впродовж року. Саме тому, команда Офісу Розвитку СДБ запрошує долучитись усіх небайдужих до доброї справи. Діти, які перебувають у складних життєвих обставинах уже пройшли чимало випробувань у своєму житті, але вони й досі залишаються мрійниками і вірять у дива та кожного року чекають на Святого Миколая.

«Допомагаючи таким дітям і підтримуючи надалі ми спільно з Вами інвестуємо у їхнє майбутнє та країни загалом. Також впливаємо на формування їхніх цінностей та показуємо своїм прикладом, що таке благодійність. Адже зростаючи вони будуть пам’ятати про всі ці дива й допомагати іншим, розуміючи скільки в них було інвестовано раніше», — Тарас Косар, координатор Офісу Розвитку СДБ.

Акція спрямована на дітей, що опинились у складних життєвих обставинах і навчаються, або виховуються при Салезіянських інституціях.

Добродіям, які бажають інвестувати в майбутнє цих дітей, ми пропонуємо скласти грошовий дар на підтримку дитини у 2021році. За трьома напрямами. Перший — позашкільна освіта, це можуть бути гуртки, спортивні секції, хобі дитини. Другий напрям — це підтримання в оздоровленні. І третій напрям – це навчання для дітей та молоді, а саме на матеріали, які необхідні під час навчання в школі — книги, канцтовари, підручники для поглибленого вивчення теми, та інше.

Аби долучитися до акції необхідно заповнити анкету: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScn2iRjomkOayjz1i1_CKeNRyD-2G3xeMuZX_ZZ5VIGYJh4eQ/viewform

Підтримуючи дітей та молодь сьогодні, ми даруємо їм не лише свято у день Святого Миколая, а й допомагаємо зростати з духовними цінностями та вірою у світле майбутнє протягом цілого року.

Сторінка Офісу Розвитку СДБ у FACEBOOK 

Підготувала Вероніка Кашинська