Чай та печиво, що зроблені з любов’ю

ГО «Майстерня Мрії» та Офіс Розвитку СДБ спільно створили подарункові набори зі смачного чаю та запашного печива від пекарні “Духмяний вузлик”.

Кошти, отримані з  реалізації даних наборів, підуть на підтримку дітей та молоді.

Ідея створення даного благодійного проекту з’явилася завдяки навчанню на курсі   “SMM школа для соціальних підприємств”  від  Центру підтримки підприємництва ЛМР та тренерки Меліси Садик.

Галина Штогрин, асистентка “Майстерні Мрії”:

“Майстерня Мрії знає, що робити добро просто, як пригостити чаєм. Адже соціальне підприємництво – це водночас і корисний продукт, і добра справа.

Тому особливо приємно було завести знайомство з пекарнею, яка створює можливості для розвитку дітям-сиротам. А наш чай формує нову якість життя для молоді з аутизмом, ДЦП, синдромом Дауна. Поєднання фірмових товарів наших соцпідприємств в одному наборі приносить користь і дітям з молоддю, і покупцеві. Адже всі продукти в ньому на 100% натуральні, без додавання ароматизаторів, штучних барвників чи консервантів, а також це повністю ручна робота.

Це ідеальний подарунок для близьких до свят чи собі просто так. Він приносить подвійне задоволення – смаковим рецепторам і душі”.

Катерина Похилюк, Молодіжний Центр св. І. Боско:

“Ідея, насправді, майже бриніла у повітрі під час навчання в ЛМР. Креатив можна було відчути на дотик.

Чай з печивом? Це ж класичне поєднання. Теплішає від того, що співпраця двох брендів соціального підприємництва, зможе надати ширшого розголосу проєктам, що покликані на зміни у суспільстві – робота з потребуючою молоддю Салезіанського Згромадження та турбота про молодь з ментальними порушеннями Майстерні Мрії”.

Запрошуємо долучитися до добрих справ зі смаком та користю. 

Замовлення на набори приймаємо:

-Майстерня Мрій

https://maysternia-mriyi.com.ua/

-Офіс Розвитку СДБ

https://www.facebook.com/sdbuadevelopment

Запрошуємо скуштувати чай та печиво в кафе “Смаколики” 

м. Львів, вул. Кривчицька Дорога 19

Працюємо з 9.00 год до 18.00 год

Відвідайте магазин Трав’яні чаї “Майстерня мрії”, де є ще більше асортименту чаїв

м. Львів, проспект Шевченка 14

Працюємо з 12.00 год до 21.00 год

ДОВІДКА

Громадська організація «Майстерня Мрії» – спільнота, яка об’єднує молодь з ментальними порушеннями і всіх, хто любить мріяти!

Офіс Розвитку СДБ – підтримка праці з дітьми та молоді, що провадить Згромадженням Салезіян УГКЦ.