Завершення “Веселих канікул” у Витикані

Як повідомляє міжнародна інформаційна агенція Салезіян “ANS”, в п’ятницю, 30 липня 2021 завершився літній табір “Веселі Канікули”, який тривав шість тижнів у Місті-Державі Ватикані.

Ця літня дитяча пригода проходила вдруге у Ватикані, і цього року була на екологічну тематику, відповідно до посібнику “Ти однин із наших!”, виданий Салезіянами. 

Екологічна тема дозволила дітворі зануритися у дослідження Ватиканських Садів, щотижня якась команда садила деревце Кам’яного Дубу, не бракувало цікавих відвідин у різні частини Ватиканських Музеїв.

Капелан Ватиканської Жандармерії та Настоятель Салезіянської спільноти у Ватикані, о.Франко Фонтана, розповів про те, що одним із зворушливих моментів була молитва дітей при головному Вівтарі Базиліки св.Петра: “Молитва подяки від аніматорів та дітей за глибокий та цікавий досвід лунала не лише від імені безпосередніх учасників, але й від імені дітвори цілого світу, які пережили подібний досвід. А Дон Боско, зі своєї ніші у Базиліці, всім утішно посміхався”.