Пліч-о-пліч з Українським Народом

Дорогі брати і сестри!

В ці складні часи, коли Російські війська самого ранку 24 лютого 2022 року агресивно напали на нашу землю – Україну, і у варварський спосіб нищать цивільне населення, в тім числі: дитячі садки, пологові лікарні, школи, ракетні бомбардування житлових масивів, обстрілюють карети швидкої допомоги, які перевозять поранених, закривають доступ гуманітарної допомоги в найгарячіші точки, де тисячі людей залишаються на призволяще, і проводять години ба навіть дні в занедбаних і старих підвалах. Ворог свідомо вибрав шлях зла. Ми Салезіянська родина з України закликаємо весь салезіянський світ долучитися та допомогти в цей трагічний час Народу України молитвою за мир та гуманітарною допомогою.

В ці хвилини і дні є дуже важливо, щоб ми, Салезіянська родина, були пліч-о-пліч, і ми в це віримо!

Наші Салезіянські доми, ораторії та школи відкрили свої двері для біженців. Допомагаємо з харчами тут на місці у Львові, куди добралися тисячі жінок та дітей. Молодіжні пасторальні центри стали центрами першої допомоги для постраждалого населення. Молодь та батьки роблять все необхідне для підтримки найбільш постраждалих регіонів. Кожного дня відправляємо продукти та медичні засоби для населення, які знаходяться на межі гуманітарної катастрофи.

Вже розпочала діяти міжнародна гуманітарна допомога. Дякуємо Салезіянській родині зі Словаччини, котра вже надіслала гуманітарну допомогу.

В ці години організовуємо широкомасштабну міжнародну допомогу для цивільного населення, яке найбільше постраждало від обстрілів російського агресора.

Деякі з наших отців безпосередньо є в зоні бойових дій та допомагають мирному населенню, надаючи найнеобхідніше та духовну підтримку.

До щирої та ревної молитви за Україну і за увесь український Народ закликаю всіх вас.

Інформаційний відділ SDB.UA