«Важливо працювати на совість, бути чесним з клієнтом»: автомеханіки Молодіжного професійного центру ім. Івана Боско захистили дипломні роботи

Сьогодні свої дипломні проєкти захищали учні Молодіжного навчального центру імені святого Івана Боско, які здобули професії слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів та слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування.

Це вже другий випуск автомеханіків та електриків цього професійно-технічного закладу. Цього року їх 22.

 «У процесі навчання ми мали багато практики, – розповів випускник закладу Віктор Самбірський. –  Тут, у центрі, є сучасне обладнання, багато різних запчастин. Разом з майстром ми розбирали двигуни, коробки передач, інші деталі. Окрім того, щороку проходили практику на СТО, переважно в автомобільних дилерів. Я практикувався на автосервісі «Форд – Велет Авто» у Львові. Сьогодні під час захисту представляв проєкт «Технічне обслуговування та ремонт ходової частини автомобіля Форд Куга», було дуже цікаво над ним працювати».

На захисті дипломних робіт були присутні представники ТОВ «Тойота Центр Львів «Діамант», а також представники Ауді сервісу.

«Ми вирішили, що буде добре, коли наші механіки, яке ведуть практикантів, приходитимуть на їхній захист, адже відповідають за них. Водночас побачать, що саме треба удосконалити в процесі навчання учнів, – розповів технічний директор компанії Юрій Чорненький. – Ми дуже задоволені тим, що сьогодні побачили і почули. Готові працевлаштувати кращих учнів і добре оплачувати їхню роботу. Головне, щоб вони мали бажання працювати і вдосконалюватися».

Запорука успіху у майбутній роботі – відповідальність і чесність, вважають самі випускники.

 «Важливо працювати на совість, бути чесним з клієнтом, виконувати все згідно інструкцій. Тоді твоя репутація працюватиме на тебе. Це одне з важливих правил, які ми тут засвоїли», – каже Василь Рубаха.

Навчання у центрі безкоштовне, триває 1,5 року. Учні вступають після 9 або 11 класів.

Заклад має свій гуртожиток.

 «Ми вдячні нашим партнерам – компаніям, підприємцям, які готові інвестувати час і кошти в навчання наших учнів, – каже директор Молодіжного навчального центру імені святого Івана Боско отець Андрій Боднар. –  Впевнений, завдяки дуальному підходу до освіти наші випускники є конкурентними на ринку праці. І дуже хочу вірити, що за ці півтора року вони зросли не лише як професіонали, а і як християни. І завжди, де б не працювали, залишатимуться добрими людьми».

Набір на наступний рік уже стартував. У липні абітурієнти складатимуть іспити.

Охочі навчатися у Молодіжному навчальному центру імені святого Івана Боско повинні заповнити онлайн-анкету: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfK574Rl2gCLFWbc43SBwibZdDBDHHvqNuq2M4MyIPBbg2cPg/viewform?fbclid=IwAR3hrqkqWTScLrjodYpsGLKKJZs41RDgnCvcw6mcUAP7l54vmLnJl2l-wdU

Контакти приймальної комісії:

(098) 861-47-64

м. Львів, вул. Дорога Кривчицька,17 а