Спортивне свято до Покрови

12 жовтня відбувся спортивний турнір «Покрова», який організувала парафія Покрову Пресвятої Богородиці. Це спортивне свято є одним з низки заходів присвячених святкуванню храмового празника Салезіянської парафії у Львові.

На змагання були запрошені різноманітні підліткові і молоіджні команди Личаківського деканату м. Львова. Змагання проходили з трьох видів спорту: футбол, настільний футбол і настільний теніс. У турнірі взяли участь як парафіяльні команди: з парафій Пресвятої Богородиці – Володарки України, Благовіщення Пресвятої Богородиці, Покрову Пресвятої Богородиці, так і команди з різноманітних організацій: БФ “Карітас-Львів”, Родинний дім “Покрова”.

На турнір приїхала велика кількість учасників різного віку, вони не лише змагалися між собою, але й знайшли багато нових друзів.

Перше місце з футболу зайняла команда Родинного дому “Покрова” на чолі із їхнім настоятелем і одночасно воротарем о. Михайлом Чабаном СДБ. Вихованці РД “Покрова” стали кращими також і в настільному футболі і тенісі.

Дякуємо усім за участь та вітаємо переможців.