Виховання покликань

Допомагаємо відкрити, прийняти та розвивати дар мирянського, богопосвяченого та священичого покликання для добра всієї Церкви та Салезіянської Родини.

У відповідь на різні потреби свого люду, Бог безупинно та й з різноманітністю дарів кличе йти слідом за Ним для служіння Небесному Царству.

Ми переконані, що серед молоді є немало осіб багатих на духовні скарби і тих, в яких видніються паростки покликання бути апостолами.

Святий Отець Іван Боско не дбав лише про те, щоб гарантувати своєму Згромадженню продовження через виховання своїх хлопців, але бажав допомогти відкрити молодим особам їх правдиве покликання для добра цілої Церкви.

Таке завдання є місією кожного салезіянина і кожної нашої спільноти – турбота про нові та святі покликання. З-поміж усіх наших спільнот особливу увагу до виховання покликань має Салезіянська спільнота м. Винники, яка займається підготовкою хлопців-кандидатів до нашого Згромадження та організовує різного роду заходи і зустрічі для всіх бажаючих пізнати краще свою життєву дорогу.