Програма святкування ювілеїв: 10-річчя РД «Покрова» та 15-річчя МНЦ св. Івана Боско

Цього року в час Покровських свят Салезіянське Згромадження відзначає низку подій: 10-річчя РД «Покрова», 15-річчя МНЦ імені св. Івана Боско і, звичайно, храмовий празник церкви Покрови. З цієї нагоди впродовж п’ятниці-неділі заплановані урочисті заходи.

В п’ятницю, 13 жовтня, відбудеться науково-практична конференція «Виховання – справа серця», у якій візьмуть участь психологи та керівники ЗНЗ міста Львова. Основним доповідачем на конференції буде відовий львівський психіатр та психотерапевт Олег Романчук. Також у цей день буде зустріч випускників МНЦ, що має назву «Спогади і бачення». Директор Молодіжного навчального центру о. Юрій Смакоус  зауважує, що «У ході святкування 15-ліття Центру, хочемо зібрати всіх наших випускників у п’ятницю, 13 жовтня, щоби разом переглянути нашу історію, почути їх, розповісти про наші плани на майбутнє. Хочемо також цією зустріччю дати початок Асоціації випускників Центру, щоби такі зустрічі стали сталою традицією. Однодумці і друзі Центру є фундаментом і підтримкою.

Запрошую усіх випускників, теперішніх студентів, колишніх і сьогоднішніх викладачів на святкування!»

Пригадуємо, що зустріч випускників відбудеться у МНЦ ім. святого Івана Боско в п’ятницю вечором з 16.00 до 20.00.  Наступного дня в честь храмового празника у церкві Покрови об 11.00 буде урочиста Літургія, яку очолить екзарх Лондонської єпархії Преосвященний Гліб (Лончина).

Після Літургії у Молодіжному центрі св. Івана Боско відбудеться святкова програма за участю вихованців РД “Покрова” та гостей. Серед запрошених будуть усі вихованці Родинного дому й, зокрема, ці перші хлопці, які дали початок у 2007 році РД “Покрова”. Представники Церкви та влади прибудуть на свято, щоби передати Салезіянам слова привітання з нагоди гарних ювілеїв тих виховних осередків, що працюють на благо дітей та молоді.

Також з нагоди ювілею 10-річчя РД «Покрова» й  15-річчя Молодіжного центру св. Івана Боско, запрошуємо  салезіянську молодь у неділю, 15 жовтня, на «Pokrova Party». Святкова вечірка розпочнеться у спортзалі Молодіжного центру (вул. Дорога Кривчицька, 19) о 17.00. На Вас чекатиме неповторна атмосфера конкурсів і забав, чудові призи, смаколики, приємні несподіванки і гарний настрій. На урочистості запрошені усі молодіжні спільноти м. Львова, а також тут будуть присутні оо. Салезіяни, що опікуються закладом, старші вихованці Родинного дому “Покрова” та студенти Навчального центру. Запрошуємо усіх бажаючих долучатися до святкувань!