Зустріч салезіянської молоді у Центрі св. Івана Боско

22 травня у Центрі святого Івана Боско відбулася зустріч молоді з гуртом “Quo Vadis”. Вона була приурочена святкуванню свята Марії Помічниці християн, яке Салезіянська Родина відзначає щороку 24 травня.

Студенти та діти РД “Покрова” послухали гарних пісень, переглянули декілька цікавих стрічок про любов, людяність та милосердя, а також мали можливість послухати цікаві духовні розважання. Кожен з присутніх міг трішки пороздумувати над своїм життям, а як приклад такого роздуму соліст групи о. Ярослав, показав листочок, де було зображене невелике тире, і запитав, що це може символізувати? Варіантів було багато, але насправді відповідь виявилася дуже простою: ця риска символізувала період між народженням і смертю, тобто саме життя людини. Також цікавою була стрічка про батька, який заради життя багатьох, пожертвував власним сином, що і зробив Бог, віддавши Ісуса на смерть…
Атмосферу також наповнювала спокійна і тепла музика та щирі слова. Напевно кожен присутній зрозумів, що Слово Боже може лунати не тільки з вівтарів у храмах, а поширюватися через музику, кінематограф та просто щиру розмову.

[smartslider3 slider=39]