Молодіжні питання: «Яку професію обрати? Ким бути?»

Можливо мало хто знає, що МНЦ ім. святого Івана Боско є приватним християнським закладом УГКЦ, чи не єдиним в історичному місті  Львові, в якому можна здобути технічну освіту та диплом державного зразка.

Протягом усього життя ми стикаємося з необхідністю зробити той чи інший вибір. Кожен випускник школи опиняється на перехресті сотні доріг і запитує себе: «Яку професію обрати? Ким бути?»

[smartslider3 slider=69]

А ти вже подумав, яку професію обрати? Адже дуже важливо не заплутатися у «павутині» світу професій і обрати саме ту, яка ближче до душі. Саме це дев’ятий клас Винниківської санаторної школи-інтернату намагався з’ясувати, відвідавши Молодіжний навчальний центр імені святого Івана Боско, де мав можливість ознайомитись з закладом, поговорити з викладачами і студентами, побачити навчальні майстерні, аудиторії, конференц-зал; дізнатись більше про різні професії, такі як бармен-офіціант, кухар-кондитер, перукар, столяр-різьбяр.

Тут можна цікаво провести своє дозвілля (різні свята, поїздки, екскурсії, майстер-класи, квести та вечірки). Цей заклад, даючи профосвіту та диплом державного зразка, дбає про християнське виховання студентів через молитву, Св. Літургію та реколекції. Учні були приємно вражені можливостями та послугами навчального центру. Отець Анатолій Гецянин, СДБ, наголосив на тому, щоб молодь свідомо обирала професії, зважала на те, які є перспективними в умовах розвитку сучасного суспільства, адже кожна професія – це цілий світ, цікавий та незвичайний.

Віримо, що ця зустріч була потрібна учням, щоб зробити правильний  вибір у майбутньому. Висловлюємо велику вдячність о. Анатолію за теплу зустріч і цікаву екскурсію!

За матеріалом: Винниківська санаторна школа-інтернат