Привітання з Днем молоді!

Слава Ісусу Христу
Дорогенькі! Від імені нашого Салезіянського Згромадження, щиро вітаю вас з Днем молоді!*
Хочу поділитися з вами деякими думками.

Молодість – це час формування. Не бійтеся прийняти Христа до свого життя. Відкрийте свої серця для голосу Божого. Нехай Він буде вашим другом, який завжди вислухає і допоможе.

Це дуже добрий час для прийняття важливих рішень. Нехай вони будуть помірковані і виважені. Завжди приймайте рішення після щирої молитви і поради мудрих та щирих осіб.

Знаходьте час не тільки на віртуальну комунікацію, а насамперед на реальну – справжню і глибоку. Бо спілкування — це ознака комунікації Бога.

Молодість – це відповідальність за власні вчинки. Христос своїм життям показав нам, як треба жити відповідально: «Бо зійшов Я з неба не для того, щоб волю власну чинити, а волю Того, Хто мене послав».


Бажаю вам прожити цей тиждень із великою вдячністю Господеві за Його любов і щире бажання бачити нас щасливими та спасенними.

*Всесвітній день молоді започаткував святий Іван Павло II. У Вербну неділю 15 квітня 1984 відбулася зустріч молоді у Римі на площі св. Петра. Тоді святий. Іван Павло ІІ передав молоді чотириметровий Паломницький хрест із дерева. Він став головним символом Всесвітнього дня молоді.