Глава УГКЦ Блаженніший Святослав поспілкується з молоддю під час фестивалю «Вітер На-Дії»

У неділю, 13 вересня 2020 року, під час V Всеукраїнського молодіжного фестивалю «Вітер На-Дії» відбудеться онлайн-зустріч з Главою і Отцем Греко-Католицької Церкви Блаженнішим Святославом (Шевчуком). Така подія – унікальна можливість для молоді з усього світу долучитись до спільної розмови з Предстоятелем УГКЦ та поставити запитання у прямому ефірі.

Всі охочі зможуть залишити своє запитання, однак для цього спочатку потрібно заповнити Google форму – https://bit.ly/2EzAPm2. За допомогою random.org організатори фестивалю оберуть близько 10 людей, які під час прямого ефіру зможуть поставити своє запитання Блаженнішому Святославу. Результати будуть оприлюднені 5 вересня на сторінці фестивалю у Facebook (https://www.facebook.com/viternadii/).

«Криза – це тест на милосердя, нагода для доброти та служіння. Хочемо, щоб зокрема ви, молоді люди, знали, що ваша Церква-мати проходитиме спільно з вами ці випробування, оточуючи та супроводжуючи вас і ваших рідних своєю неустанною молитвою такими словами раніше звертався до молоді Глава УГКЦ– Сьогодні, як ніколи, час для найсміливіших ваших мрій: підкорити космос, винайти ліки від раку, подолати епідемії, збудувати справедливу економічну систему, захистити хворих і немічних, шукати альтернативні джерела енергії, сконструювати нешкідливі для планети засоби пересування тощо. Мрійте про велике! Великого бажайте!».