Ми даємо можливість хлопцям грати у футбол”- отець Анатолій (Гецянин), СДБ

Футбольний клуб «Покрова» був заснований в 2005 році і є покликаний надати хлопцям можливість розвивати їх дух і тіло в позашкільний час.

Своїми думками та планами ділиться отець Анатолій, СДБ президент ФК “Покрова”

“Нашими пріоритетним завданням на 2020 та 2021 рік є завершення будівництва та укомплектування нашої спортивної бази по вул. Кривчицька Дорога 19 для того, щоб наші хлопці мали де тренуватися на постійній основі. 

Також цього року ми вийшли до вищої ліги, для нас є важливим показати наші вміння та командний дух в часі проведення ігор. Грати у вищій лізі є не легко, наші хлопці свідомі того, що потрібно буде цього року добре попрацювати на футбольному полі і показати результати своїх вмінь.”

Ми побували на тренуванні хлопців 2007 року народження та розпитали про їх тренувальний процес та участь в іграх. 

“Хлопці мають на тиждень до шести тренувань. Але також повинні добре вчитися в школі ” – переконаний їх тренер пан Роман. “Наше завдання як тренерів прищепити в хлопців бажання грати у футбол” – додає тренер.

“Я вже третій рік граю в футбольному клубі “Покрова”. Мені подобається цей клуб, бо тут дружній колектив і завжди є можливість грати в команді. Моя мрія стати професійним футболістом. Наше тренування це завжди розминка, вправи та гра”– ділиться Маковський Максим 13 років.