Формаційна зустріч для салезіянської молоді “lifestyle #похристиянськи”

27 лютого відбулася неймовірно крута формаційна зустріч для салезіянської молоді “lifestyle #похристиянськи”. Цьогоріч нашим спікером був доволі відомий на теренах Інстаграму,  блогер-священник Роман Демуш. Говорили про те, як жити у твердій вірі сучасному християнину. Розглянули три Божі чесноти, що на думку о.Романа є найважливішими у формуванні справжнього правдивого стилю життя. Вбогість, чистота, послух – це не просто набір зі слів, а справжній ключ до Небесних дверей та вічного життя. 

Хочемо поділитися з вами основними тезами цієї зустрічі для того, аби кожен зміг переосмислити свій спосіб життя та почерпнути для себе щось нове:

“Живіть просто! Цінуйте те, що маєте. Відмовтеся від “сміття”;

“Вмійте слухати Бога та дякувати йому за усі добра, якими він нас наділив та наділяє”;

“Потребуйте Бога та діліться ним з іншими!”;

“Любіть людей, а не речі. Любіть безкорисливо”;

“Жити у правді означає жити вільно. Вміти єднатися означає вміти бути разом”;

І до роздумів: “Чи приносить радість мені моє життя?”;

Ми щиро вдячні отцю Роману Демушу за щирість, відкритість та такий потужний спіч.

Праця у групах – це невід’ємна частина будь-якої молодіжної зустрічі в нашого згромадженні. Цього разу нашим завданням було створити інстаграм-акаунти з тематикою нашої зустрічі та грамотно наповнити сторінку, використовуючи усі ресурси інтернету та соціальних мереж. 

Молитва єднає! Тож мали прекрасну нагоду бути разом не тільки фізично, а й духовно у неймовірній атмосфері затишку та любові Божій. Ісусова молитва у стилі ТЕЗЕ – особливий атрибут правильного завершення будь-якої зустрічі.

“Хто не в мирі з Богом, той не є в мирі ні з самим собою, ні з іншими людьми.”-св. Іван Боско