“Кубок Савіо” футбольний турнір, що гуртує навколо себе молодь!

15 травня було проведено молодіжний футбольний турнір “Кубок Савіо”. Турнір проходив у 2 вікових категоріях (8 молодших та 5 старших команд). 

Усі ігри було зіграно на футбольних полях Винниківської Ораторії св. Івана Боско (м. Винники).

На початок турніру учасники спільно молилися Молебень до Пресвятої Богородиці. Під час слова до молоді отець Григорій Швед, СДБ заохотив учасників турніру добре ставитися до протилежних команд, а також наголосив що “Господь сьогодні кличе вас грати у його команді”.

“Кубок Савіо присвячений святому Домініку Савіо, вихованцю св. Івана Боско. Церква Літургійно згадує св. Домініка 6 травня тому турнір і відбувається у місяці його спомину.

Ідея такого футбольного турніру з”явилася три роки тому. Тоді було проведено перший турнір, минулого року ми його пропустили через жорсткий карантин, а цього року слава Богу маємо вже можливість провести і це досить навіть чисельно, звісно дотримуючися заходів безпеки.

Кубок об’єднав в першу чергу навколо себе хлопців з наших Салезіянських осередків, а також команди гостей з парафії, котрі теж люблять і поважають св. Івана Боско” – ділиться отець Анатолій Гецянин, СДБ відповідальний за душпастирство молоді у провінції Салезіян УГКЦ.

“Ми приїхали сюди не лише за перемогою, а в першу чергу перевірити свої сили та командний дух” – Богдан, команда Савіо, парафія Покрови Пр. Богородиці.

Переможці молодша група: 

3 місце – Парафія  Пресвятої Богородиці Володарки України, м. Червоноград;

2 місце – Парафія Всіх Святих Українського Народу, м. Львів;

1 місце – Ораторія св. Домініка Савіо, м. Львів;

Переможці старша група: 

3 місце – Ораторія св. Домініка Савіо, м. Львів;

2 місце – Ораторія св. Домініка Савіо, м. Львів;

1 місце – Парафія Різдва Пресвятої Богородиці (Сихів), м. Львів;