Війна в Україні. Почуйте голос дітей, які помирають від бомбардувань!

Вже ніхто не може приховувати або мовчати, що окупаційні Російські війська за чотирнадцять днів війни в Україні поводяться не тільки агресивно проти мирних жителів, але цільово вбивають дітей. Бомблять пологові лікарні, дитячі садочки, школи. Це ніщо інше, як прояв знищення української нації, знищення майбутнього. Від початку вторгнення Росії в Україну було вбито біля 80 дітей та багато отримало поранення. Тисячі дітей змушені тікати з-під обстрілів та ховатися в підвалах, перебуваючи там днями без їжі та води, без світла та тепла. тисячі зазнали психологічного травмування, страх перед смертю та боротьба за життя.

Ми, Салезіяни та Салезіянська родина, не можемо мовчати у цих трагічних моментах, коли агресор завдає шкоди невинним життям. Ми повинні кричати, говорити на ввесь цивілізований світ про ці варварські жахливі речі. Почуйте голос дітей, які помирають від куль та бомбардувань! Хто як не ми захистить тих, до яких ми послані. Не бійтеся говорити правду. Світ та світові лідери повинні знати про ці жахіття.

Єднаймося на захист дітей не тільки в молитві, але також і в дії. Дякуємо всім за підтримку та допомогу. Разом ми сильні!

Просимо посиленої та інтенсивної молитви за дітей і за тисячі сімей, які втратили все.