«Веселі вихідні» у Перемишлянах

11 грудня 2016 року Ораторія св. Домініка Савіо втретє завітала із новою  програмою про Доброго самарянина на “веселі вихідні”до міста Перемишляни. Як і кожного разу о. Петро та його парафіяни церкви св. Володимира чекали з нетерпінням салезіянських гостей та радо їх прийняли, адже вони стали для них за ці кілька місяців справжніми добрими і радісними друзями.

Програма була розділена по віковій категорії: з 12 год. до 16 год. відбувалася зустріч для дітей до 11 років, а з 17 до 19 год. – старші діти від 13 років. Під час програми були використані банси, ігри, пісні, повчальні відеоролики, катехизація. А праця в групах через роздуми і обговорення закріпила основну тематику про Доброго самарянина.

В цій зустрічі взяло участь близько 100 дітей. Тут панувала проста й невимушена родинна атмосфера, адже не тільки діти, а й батьки  є дуже відкритими на ці щомісячні події, і навіть самі беруть участь у салезіянських забавах… Мабуть, саме так хотів святий Іван Боско бачити молодь, кажучи що “Диявол боїться радісних людей” або “Справжній святий це радісний святий”. Тож, Ораторія щиро дякує Богові і всім, хто долучився до організації цієї програми за таку чудову можливість сіяти слово Боже і бути прикладом нової євангелізації.