Студенти МНЦ відвідали Львівський геріатричний пансіонат

У вівторок, 19 грудня, студенти Молодіжного центру св. Івана Боско з виставою про святого Миколая відвідали Геріатричний центр для людей похилого віку м. Львова (вул. Медової Печери).

“Нас усіх вразила усмішка на їх обличчях; на тих обличчях, які зазвичай сумують через різні думки і потреби, через самотність, біль, хвороби і забуття рідними. Люди раділи, як малі діти, коли бачили Миколая з вистави! Гірко було дивитись на сльози, які блищали на їх очах. Люди, які втратили все, від яких відмовилось суспільство, які вважають себе нікому не потрібними… Єдиними друзями, для них є сусіди по кімнаті чи просто медперсонал…

[smartslider3 slider=14]

Незважаючи на свій вік та стан здоров’я, люди були раді, що ми завітали до них, прийнявши нас тепло і щиро. Ми бачили багатьох людей, які через фізичні вади не можуть пересуватися самостійно, але незважаючи на це, вони дуже хотіли побачити виставу, і не дивлячись на особисті труднощі, тішилися, мов малі діти, і були раді, що про них пам’ятають…”, – розповідають студенти Центру св. Івана Боско.

Загалом, МНЦ уже традиційно старається підтримувати Геріатричний центр – людей, які є забуті і відкинуті, відчувають брак тепла й уваги. Тож, нехай приклад святого Миколая і надалі вчить нас безкорисливо робити добрі справи та шанувати тих, хто дарував нам батьківську турботу і любов!