В Молодіжному центрі відбулася «AUTUМN PARTY»

15 листопада 2018 року в МНЦ імені св. Івана Боско відбулася вечірка «AUTUMN PARTY» за участі студентів перших та других курсів. Вечірка розпочалась з різноманітних представлень: сценок на різні теми, пісень, конкурсів, бансів та презентацій. Також сюди завітали наші друзі зі школи бойового гопака ім. Івана Богуна, які показали вибуховий та драйвовий виступ. Опісля урочистої частини свята на усіх чекала смачненька перекуска від наших кухариків.

З великим задоволенням, поласувавши смаколиками, розпочали вечірку «Party в Боско на хаті» з DJ Давидко. Танці змінювалися на конкурси, банси. Обрали найкращу, найкреативнішу пару танцюристів – Наталю та Юрія. Також тепер в нас є Королева Осені 2018, нею стала Соломія Жайворонок.

[smartslider3 slider=68]

Щиро дякуємо нашому організатору о. Анатолію, а також о. Андрію та нашій бджілці п. Ірині і всім іншим викладачам.

Вдячні нашим друзям, які приїхали на це свято: РД «Покрова», аніматори св. Домініка Савіо, аніматори собору Івана Хрестителя – АСІХ, молодь при парафії святої Параскевії з с. Зубри.

З приємністю запрошуємо ще і ще до нас в гості учасників школи бойового гопака ім. Івана Богуна, які зробили наше свято драйвовішим.

Статтю підготували студенти курсу «Перукар-модель`єр»