Центр психологічної підтримки “Гайда вгору”

Хочемо Вам розповісти про центр “Гайда вгору”, який виник з простої ідеї – психологічної допомоги іншим. Наш центр створений для тих, хто хоче розвиватись, отримувати знання, інструменти і техніки для покращення якості свого життя та стосунку. Ми пропонуємо консультації, групові заняття, тренінги та терапевтичні групи. Завданням центру «Гайда вгору» є надання психологічних послуг, а саме: індивідуальні консультації дорослих, підлітків, молоді, а також сімейні консультації з питань конфліктів, проблем в стосунку, тривожних станів, стресових ситуацій, самооцінки, встановлення цілей, емоційного вигорання, втрати значимої особи, страхів.

Герцунь Наталія – клінічний психолог, КПТ – консультант, співзасновниця центру психологічної підтримки «Гайда вгору». Людина, яка любить людей та життя, і вірить в те, що разом ми можемо змінити та зробити багато.

Поліщук Оксана – практикуючий психолог, арт-терапевт, кандидат у психотерапевти за напрямком символдрами та гештальт-терапії, спеціаліст з МАК, співзасновниця Психологічного центру “Гайда вгору”.

Круц (Гаврисишин) Оксана – Клінічний психолог, КПТ-консультант, арт-терапевт, кандидат у психотерапевти за напрямком символдрама, спеціаліст з МАК, казкознавець, співзасновниця Психологічного центру “Гайда вгору”.

Федорович Леся Романівна – Магістр клінічної психології з основами КПТ, КПТ- консультант, співзасновниця Психологічного центру “Гайда вгору».