День молоді в садах Шептицького

Фундація Духовного Відродження, Комісія у справах молоді УГКЦ, Фонд Шептицького та студія “Ceciliarec” запрошують молодь взяти участь у благодійному вечорі під назвою “День молоді в садах Шептицького”. Захід відбудеться 28 червня – у День конституції та День молоді, які цього року збігаються в часі. У святі візьмуть участь отці Салезіяни та салезіянська молодь з різних осередків. 

В цей день з 17 год. буде гарна можливість почути у Митрополичих садах якісну християнську музику від проекту “Kerygma Project”. А після музичного концерту, гості благодійного заходу зможуть зустрітися у Митрополичих садах із теперішнім митрополитом Ігорем, почути його батьківське слово та поставити йому запитання.

Смачний елемент свята забезпечить монастирська пекарня Родинного дому “Покрова” при Згромадженні Салезіян, в якому проживає 60 хлопців-сиріт. А вироби ручної роботи, образочки та різні цікавинки представить “Крамниця добра” від Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії, яка своєю діяльністю також підтримує молодіжні ініціативи.

 Вартість квитка на свято – 50 гривень. Цей благодійний внесок стане маленькою підтримкою створення громадського простору для молоді.  Адже багато гарних молодіжних проектів, які втілюються в життя на території Львівської Архиєпархії – наприклад, “Топ 10 УГКЦ”, Школа християнського Аніматора – отримують кошти на свій розвиток з таких благодійних заходів.

Тож, чудова музика, спілкування, можливість придбати різноманітні подарунки та смачні ласощі є невід’ємними атрибутами  гарного настрою та приємних вражень.

Використано матеріали: dyvensvit.org