Архиєпископ і Митрополит Львівський очолив Літургію в Молодіжному Центрі святого Івана Боско

З нагоди дня святого Івана Боско до Молодіжного Центру імені святого Івана Боско завітав Архиєпископ і Митрополит Львівський кир Ігор Возняк та очолив Божественну Літургію.

В своїй промові під час Богослужіння владика підкреслив героїчні вчинки Святого та назвав Його “Великим святим”, дивлячись на Його жертовну працю, яку Він присвятив для спасіння молоді. Крім цього, Митрополит зосередив увагу на історичних моментах з життя св. Івана Боско, зробив поєднання сну Йосифа Єгипетського про снопи із сном дев’ятирічного Івана Боско та труднощі, які слідували після цих моментів.

Архиєпископ також пригадав невтомну працю перших Салезіян (вл. Андрія та о. Василя Сапеляків, о. Михайла Пришлякатта о. Євгена Небесняка), а також підкреслив сучасний активний розвиток діяльності.

Подякував всім Салезіянам та Сестрам Салезянкам за колосальну духовну працю: “… вас не багато але робите надзвичайно великі духовні справи!”

На завершення Літургії владика поблагословив всіх дітей, вихованців, викладачів, вихователів, працівників, добродіїв, друзів та всіх отців Молодіжного Центру святого Івана Боско мощами та побажав плідної праці.

В свою чергу настоятель Центру о. Андрій Боднар подякував владиці за спільну молитву та за благословення.

Натомість діти Родинного Дому Покрова висловили подяку владиці піснею “Отче для багатьох ти батько!”

Вся Салезіянська родина вдячна Господеві за дар життя святого Івана Боско. Святий Іван Боско, молись за нас!